Van het bestuur

Tijdens de jaarvergadering van 8 april 2016 is besloten om de porto bijdrage voor het verzenden van De Waordsman aan leden woonachtig buiten de Gemeente Rijnwaarden (= het Gelders Eiland) met ingang van 2017 te verhogen naar 11,00 Euro per jaar.

De reden hiervoor is dat Post.nl de laatste jaren de tarieven fors heeft verhoogd.

Per lid zijn de verzendkosten inmiddels 11,68 Euro per jaar (voor vier maal De Waordsman), een flink stuk hoger dan de jaarlijkse bijdrage tot nu toe. Een digitale versie van De Waordsman per email is een kosteloos alternatief dat wij u ook kunnen bieden. In dat geval betaalt u alleen het lidmaatschapsgeld voor de vereniging en verder geen extra porto bijdrage. Als u van dit aanbod gebruik wilt maken verzoeken wij hierover een bericht te sturen naar ons e-mailadres: info@heemkundekringrijnwaarden.nl.

Geplaatst op 03-10-2016 door HKR

Naam: