Van het bestuur

Laatst bewerkt 11-01-2017

Extra openstellingen Dijkmagazijn

Heemkundekring Rijnwaarden start met een extra openstelling van het Dijkmagazijn. Voorlopig het eerste half jaar op de vierde donderdag van de maand.

De eerste openstelling is op donderdag 26 januari 2017 van 14:00 uur tot 17:00 uur. De andere data zijn: 23 februari, 23 maart, 27 april, 25 mei en 22 juni.

We willen dan het inscannen en archiveren van foto's en krantenknipsels gaan aanpakken. Lijkt het je wat om mee te helpen, loop dan vrijblijvend een binnen. We kunnen altijd extra handjes gebruiken!

Bekijk hier het complete openingstijden rooster van het Dijkmagazijn.

Laatst bewerkt 03-10-2016

Van het bestuur

Tijdens de jaarvergadering van 8 april 2016 is besloten om de porto bijdrage voor het verzenden van De Waordsman aan leden woonachtig buiten de Gemeente Rijnwaarden (= het Gelders Eiland) met ingang van 2017 te verhogen naar 11,00 Euro per jaar.

De reden hiervoor is dat Post.nl de laatste jaren de tarieven fors heeft verhoogd.

Per lid zijn de verzendkosten inmiddels 11,68 Euro per jaar (voor vier maal De Waordsman), een flink stuk hoger dan de jaarlijkse bijdrage tot nu toe. Een digitale versie van De Waordsman per email is een kosteloos alternatief dat wij u ook kunnen bieden. In dat geval betaalt u alleen het lidmaatschapsgeld voor de vereniging en verder geen extra porto bijdrage. Als u van dit aanbod gebruik wilt maken verzoeken wij hierover een bericht te sturen naar ons e-mailadres: info@heemkundekringrijnwaarden.nl.